MÅNDAG
Fläskkarréstek, katrinplommon | kokt potatis | gräddsås | pressgurka | gelé
TISDAG
Kalops | kokt potatis | rödbetor
Kycklingwok, kycklinglårfilé, grönsaker, äggnudlar | cashewnötter | scirachamajonnäs
ONSDAG
Panerad fiskfilé | potatismos | remouladsås |citron
Biff á la Lindström, rödbetor, kapris | potatismos | persiljesmör | skysås |cornichons
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk (finns som veg) | pannkakor med sylt och grädde
Koreanska kycklingköttbullar | ris | kålsallad | lime
FREDAG
Fyrens mustiga fisksoppa | aioli | vitlöksbröd
Kryddiga nötfärsjärpar | ugnstekt potatis |yoghurtsås med ajvar relish |oliv och paprikasallad
Efterrätt Pannacotta med bärcoulis
VECKANS VEGETARISKA
MÅNDAG–TISDAG
Mustig gryta (veg), gröna linser, morot, potatis, paprika, vitlök, tomat, chili, crème fraiche | basilika | fetaost
ONSDAG–TORSDAG
Gnocchi, pesto med valnötter, mozzarella, cocktailtomat
FREDAG
Panerad aubergine (veg) belugalinssallad | ugnstekt potatis | lime- och yoghurtsås