MÅNDAG
Marinerade kycklingklubbor | passionsfruktssalsa | ris
TISDAG
Stekt fläsk | kokt potatis | bruna bönor | löksås | bladpersilja
Nasi Goreng ris, blandfärs, vitkål, paprika, purjolök, majs, curry | mangochutney | lime
ONSDAG
Kolja med frasigt örttäcke | potatismos | citronsås | morot- och äpplesallad
Rotmos | fläsklägg | senap | persilja
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk (finns som veg) | pannkakor med sylt och grädde
Gulaschsoppa högrev, paprika | creme fraiche | pannkakor med sylt och grädde
FREDAG
Fyrens mustiga fisksoppa | aioli | vitlöksbröd
Wallenbergare kalvfärs | potatismos | gräddsås/skirat smör | gröna ärtor | rårörda lingon | pressgurka
Efterrätt Chokladpudding och vispgrädde
VECKANS VEGETARISKA
MÅNDAG–TISDAG
Krämig champinjonpasta pasta, champinjoner, grädde | ruccola | grana padano
ONSDAG–TORSDAG
Spetskål (veg), hasselnötter | morotspuré | smör | salvia | salladslök
FREDAG
Svamprisotto (veg) kantareller, lagrad prästost, brynt mandelsmör, dill